De workshop

 Dé innovatie op gebied van nagelregulatie, bekroond met een prestigieuze LNE award voor meest innovatieve product, UniBrace!

Het instrument werd ontwikkeld door het team van Podoland uit Polen, hét brein achter de Arkada Methode. Dit instrument stelt je in staat eigenlijk iedere bestaande nagelbeugelmethode na te maken. Dus waarom nog allerlei verschillende sets aanschaffen als het met 1 instrument kan?

Spreekt dit je aan en wil je alle ins & outs leren over deze nieuwe techniek. Ben je benieuwd naar meer informatie over trekkrachten en de diversiteit aan mogelijkheden? Dan is deze workshop iets voor jou!

De workshop is geschikt voor: de pedicure met ervaring in nagelregulatie, medisch pedicure, podoloog en podotherapeut.

De cursus wordt gegeven in een toegankelijke ongedwongen setting.

Je leert op een meer technische manier naar de ingroeiende nagel te kijken en een creatieve, individuele aanpak van het probleem toe te passen, waarbij de UniBrace centraal staat.

De UniBrace workshop wordt gegeven in groepen van minimaal 5 en maximaal 8 personen. Het is mogelijk om tegen een ander tarief een privéles te boeken.

We beginnen met een theorie presentatie over het instrument, over ingroeiende nagels, de indicaties en contra indicaties en diverse trekkrachten en over de verschillende mogelijkheden on de beugels vast te zetten. Alle verschillende mogelijkheden komen aan bod.

Na de lunch ga je zelf aan de slag met de materialen. Je leert de juiste vorm en grootte bepalen, de haakjes op de correcte manier buigen en je leert werken met composiet. Er wordt geoefend op elkaar, waarna indien gewenst de beugels weer worden verwijderd.

DE KOSTEN

 De workshop kost € 200,00 exclusief BTW op locatie in Ommen

Privéles in Enschede € 350,00 ex btw

Reiskosten indien op een locatie naar keuze € 0,19/km retour vanaf Enschede

Daarnaast kan er een bijdrage van € 12,50 worden gevraagd voor de lunch, die op de dag van de cursus contant wordt voldaan aan de gastvrouw van de dag.

 

De workshop is geaccrediteerd door ProCert (KRP) met 6 punten in het domein Voetzorg als beroepsvereiste

 

VOOR OPLEIDERS IN DE BRANCHE

is het ook mogelijk om mij in te huren als Arkada docente. Ik ben CRKBO erkend docente in de pedicure branche.

Ook is een introductie workshop, demonstratie of lezing mogelijk. Naast de Arkada techniek ben ik ook beschikbaar om bijvoorbeeld een module van de opleiding tot pedicure of medisch pedicure voor u te verzorgen of een workshop orthesiologie, nagelregulatie of Wilde Pedique van LCN. Voor meer informatie kunt u kijken op www.pobyc.nl.

Voor meer informatie over de Arkada cursus voor opleiders in de branche mailt u naar:
info@arkada.nl

Don`t copy text!